gb
gb
+
+
danielkbrown:

Built for an English family living on a large plot of privately owned land, this stunning stone residence takes maximum advantage of the property’s scenic beauty in all directions. Starting with a central point defined by a very traditional two-story farmhouse, the firm of Found Associates expanded in two opposite directions with a single-story, contemporary structure.
danielkbrown:

Built for an English family living on a large plot of privately owned land, this stunning stone residence takes maximum advantage of the property’s scenic beauty in all directions. Starting with a central point defined by a very traditional two-story farmhouse, the firm of Found Associates expanded in two opposite directions with a single-story, contemporary structure.
danielkbrown:

Built for an English family living on a large plot of privately owned land, this stunning stone residence takes maximum advantage of the property’s scenic beauty in all directions. Starting with a central point defined by a very traditional two-story farmhouse, the firm of Found Associates expanded in two opposite directions with a single-story, contemporary structure.
danielkbrown:

Built for an English family living on a large plot of privately owned land, this stunning stone residence takes maximum advantage of the property’s scenic beauty in all directions. Starting with a central point defined by a very traditional two-story farmhouse, the firm of Found Associates expanded in two opposite directions with a single-story, contemporary structure.
+
archilovers:

Beach House, Whitstable, 2008 - Studiomama
Find more at: http://bit.ly/1n8ZZ9C
archilovers:

Beach House, Whitstable, 2008 - Studiomama
Find more at: http://bit.ly/1n8ZZ9C
archilovers:

Beach House, Whitstable, 2008 - Studiomama
Find more at: http://bit.ly/1n8ZZ9C
archilovers:

Beach House, Whitstable, 2008 - Studiomama
Find more at: http://bit.ly/1n8ZZ9C
archilovers:

Beach House, Whitstable, 2008 - Studiomama
Find more at: http://bit.ly/1n8ZZ9C
+
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
+
kazu721010:

Les Quinconces / babin + renaud
+
kazu721010:

Les Quinconces / babin + renaud
+
subtilitas:

David Chipperfield - Museo Jumex, Mexico City 2014. Photos (C) Simon Menges. 
subtilitas:

David Chipperfield - Museo Jumex, Mexico City 2014. Photos (C) Simon Menges. 
subtilitas:

David Chipperfield - Museo Jumex, Mexico City 2014. Photos (C) Simon Menges. 
subtilitas:

David Chipperfield - Museo Jumex, Mexico City 2014. Photos (C) Simon Menges. 
subtilitas:

David Chipperfield - Museo Jumex, Mexico City 2014. Photos (C) Simon Menges. 
+
+
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
scalesofperception:

Megacities | Marcus Lyon | Via
SoP | Scale of Environments
+
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
archatlas:

Architects Yannick Martin
+
minimaldesks:

Minimal loft workspace in Kiev, Ukraine.
+
thedesignwalker:

Tranquil A and Tranquil B
+
thomortiz:

Mies, Barcelona Pavilion (reconstruction) by profzucker on Flickr.
+
+
kazu721010:

San Cayetano Mountain Residence / DesignBuild Collaborative